Veelgestelde Vragen 🤔

Tegenwoordig heb je allerlei software die op de markt zijn, alleen meestal kost het enorm veel per maand om al die software aan te schaffen.

We accepteren op dit moment SEPA en creditcard.

Log in op je account, klik op "Abonnement Aanpassen" om je abonnement te annuleren. Je kan op iedere moment opzeggen. Hou wel rekening mee dat je bij een jaar abonnement pas na het jaar kunt opzeggen.

Zoals bij de meeste "software-as-a-service"-platforms, worden je gegevens ontoegankelijk wanneer je jouw account annuleert, maar maak je zich geen zorgen, we houden van alles een back-up zodat je later weer terug kunt komen! Als je wilt dat het verwijderd wordt, stuur ons een e-mail naar support@foryoursuccess.co voor je verzoek.

Je hebt altijd de vrijheid om je abonnement te wijzigen. Upgraden en downgraden is mogelijk.

We bieden alleen 14 dagen geld terug garantie voor consumenten die EFA halen. Voor bedrijven bieden we geen restitutie.

We hebben een support team die al je vragen van maandag tot en met vrijdag kan beantwoorden! Stuur ons een e-mail hier: support@foryoursuccess.co of klik rechtsbeneden op onze chat knop om een bericht te sturen naar ons.

ja dat kan! Binnen EFA heb je de mogelijkheid om al je funnels die vanuit ClickFunnels zijn gemaakt over te zetten naar EFA zonder dat je alles opnieuw hoeft te maken.

je kunt gerust contact met ons opnemen via ons email support@foryoursuccess.co of stuur ons een bericht via onze chat rechtsbeneden, om te kijken of we je kunnen helpen met het overzetten van je funnels.

De meeste dingen kan je via EFA doen, maar als je een andere software wilt koppelen met EFA, dan heb je de mogelijkheid om dat te doen doormiddel van Zapier.

Dat kan zeker! Als je EFA Unleashed hebt gekozen, dan heb je de mogelijkheid om meerdere accounts te krijgen voor je klanten om elke klant gescheiden te houden.